Miežinių perliukų košė su brokoliais ir lukštentomis kanapėmis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Sabina Šatė, kuri atsiuntė idėją ir nuotrauką rašo, kad labai mėgsta tokią košę, o Jūs? Pasidalinkite pastebėjimais komentaruose. Ačiū.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas25 min.Iš viso35 min.

Ingredientai:

 65 g miežinės kruopos
 60 g brokoliai
 10 g kietas sūris
 5 g kokosų aliejus
 1 žiupsnelis druska
 0,50 a. š. lukštentos kanapiu sėklos

Paruošimas:

1

Vakare kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu ir užmerkiame. Kas mėgstate skystesnę košę santykis kruopų ir vandens turėtų būti 1:3, o kas mėgstate biresnę 1:2.

2

Ryte kruopas užverdame, išjungiame viryklę ir paliekame brinkti, maišyti nereikia.

3

Po pusvalandžio miežinės kruopos bus tinkamos valgyti.

4

Kai miežinė košė bus paruošta, suplėšome brokolį ir kepame ant kokosų aliejaus, kol šiek tiek suminkštės.

5

Pakepintą brokolį, sudedame ant miežinės košės, viską gardiname kietuoju sūriu ir lukštentų kanapių sėklomis. Skanaus.

Ingredientai

 65 g miežinės kruopos
 60 g brokoliai
 10 g kietas sūris
 5 g kokosų aliejus
 1 žiupsnelis druska
 0,50 a. š. lukštentos kanapiu sėklos

Gaminimo eiga

1

Vakare kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu ir užmerkiame. Kas mėgstate skystesnę košę santykis kruopų ir vandens turėtų būti 1:3, o kas mėgstate biresnę 1:2.

2

Ryte kruopas užverdame, išjungiame viryklę ir paliekame brinkti, maišyti nereikia.

3

Po pusvalandžio miežinės kruopos bus tinkamos valgyti.

4

Kai miežinė košė bus paruošta, suplėšome brokolį ir kepame ant kokosų aliejaus, kol šiek tiek suminkštės.

5

Pakepintą brokolį, sudedame ant miežinės košės, viską gardiname kietuoju sūriu ir lukštentų kanapių sėklomis. Skanaus.

Miežinių perliukų košė su brokoliais ir lukštentomis kanapėmis