Miežinių perliukų košė

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiama košė, rašo recepto autorė, kuri yra Facebook grupės dalyvė - Kristina Valaitienė. Nuotrauką patiekalui atsiuntė Sabina Šatė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 65 g miežinės kruopos
 50 g morkos
 35 g burokėlis
 1 g druska
 6 g ghi sviestas

Paruošimas:

1

Vakare kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu ir užmerkiame. Kas mėgstate skystesnę košę santykis kruopų ir vandens turėtų būti 1:3, o kas mėgstate biresnę 1:2.

2

Ryte kruopas užverdame, išjungiame viryklę ir paliekame brinkti, maišyti nereikia.

3

Po pusvalandžio miežinės kruopos bus tinkamos valgyti.

4

Kai miežinė košė bus paruošta, sutarkuojame morką ir burokėlį, tada kepame kol suminkštės.

5

Pakepintas daržoves supilame ant miežinės košės.

Ingredientai

 65 g miežinės kruopos
 50 g morkos
 35 g burokėlis
 1 g druska
 6 g ghi sviestas

Gaminimo eiga

1

Vakare kruopas nuplauname po tekančiu vandeniu ir užmerkiame. Kas mėgstate skystesnę košę santykis kruopų ir vandens turėtų būti 1:3, o kas mėgstate biresnę 1:2.

2

Ryte kruopas užverdame, išjungiame viryklę ir paliekame brinkti, maišyti nereikia.

3

Po pusvalandžio miežinės kruopos bus tinkamos valgyti.

4

Kai miežinė košė bus paruošta, sutarkuojame morką ir burokėlį, tada kepame kol suminkštės.

5

Pakepintas daržoves supilame ant miežinės košės.

Miežinių perliukų košė su burokėliais ir morkomis