Morkų ir pekano riešutų salotos

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Jolanta Kardelytė, nuotraukos autorė rašo: "Riešutai prieš tai buvo išmirkyti. Recepte nurodytų kalendrų lapų neturėjau ir nenaudojau. Nes ir nepatinka jos man, skirtingai nuo grūdelių kalendrų. Vietoj jų įberta šaldytų krapų ir puošta morkos lapeliais užaugintais iš morkos galiuko. Labai skanios salotos."

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 200 g morkos
 20 g pekano riešutai
 10 g kalendros lapai
 10 g citrinos sultys
 5 g raudonoji čili paprika
 0,50 g druska

Paruošimas:

1

Viską susmulkinti ir sumaišyti.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 90

Ingredientai

 200 g morkos
 20 g pekano riešutai
 10 g kalendros lapai
 10 g citrinos sultys
 5 g raudonoji čili paprika
 0,50 g druska

Gaminimo eiga

1

Viską susmulkinti ir sumaišyti.

Morkų ir pekano riešutų salotos