Tad kaip išsirinkti sveikus ledus? - 6 patarimai + receptas

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 70 g mėgstamų uogų (pavyzdžiui, braškių, aviečių, mėlynių ar kitų), galima naudoti ir šaldytas;
 120 g natūralaus ekologiško jogurto;
 1 nubraukto valg. š. medaus arba agavų sirupo.

Paruošimas:

1

Susmulkiname mėgstamas uogas (vientisesnei masei padaryti galime sumalti smulkintuvu).

2

Į uogas supilame natūralų ekologišką jogurtą ir medų ar agavų sirupą, išmaišome.

3

Supilstome į šaldymui skirtus indelius arba ledų formeles, dedame į šaldiklį ir paliekame kelioms valandoms sušalti.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:

Ingredientai

 70 g mėgstamų uogų (pavyzdžiui, braškių, aviečių, mėlynių ar kitų), galima naudoti ir šaldytas;
 120 g natūralaus ekologiško jogurto;
 1 nubraukto valg. š. medaus arba agavų sirupo.

Gaminimo eiga

1

Susmulkiname mėgstamas uogas (vientisesnei masei padaryti galime sumalti smulkintuvu).

2

Į uogas supilame natūralų ekologišką jogurtą ir medų ar agavų sirupą, išmaišome.

3

Supilstome į šaldymui skirtus indelius arba ledų formeles, dedame į šaldiklį ir paliekame kelioms valandoms sušalti.

Natūralaus jogurto ledai su uogomis ir medumi