Nekepinti grikiai su pievagrybiais, morkomis, sezamo sėklomis ir kalendra

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Sabina Šatė, kuri atsiuntė idėją ir nuotrauką rašo, kad nuostabi dienos pradžia su tokiais pusryčiais. Ar Jūs mėgstate tokius derinius? Pasidalinkite idėjomis komentaruose.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas25 min.Iš viso35 min.

Ingredientai:

 60 g nekepinti grikiai
 2 vnt pievagrybiai
 30 g morkos
 0,50 a. š. sezamo seklos
 kalendra, pagal pomėgį
 5 g sezamo aliejus
 1 žiupsnelis druska
 5 g lydytas sviestas

Paruošimas:

1

Grikiai mirkyti per naktį, ryte praplauti, užvirinti, brinkinti.

2

Ant lydyto sviesto pakepam pievagrybius, smulkintas morkas, beriame sezamo sėklas, šiek tiek druskos.

3

Apkepusias daržoves dedame ant išbrinkusių grikių, pašlakstome sezamų aliejumi, skaniname kalendra.

Ingredientai

 60 g nekepinti grikiai
 2 vnt pievagrybiai
 30 g morkos
 0,50 a. š. sezamo seklos
 kalendra, pagal pomėgį
 5 g sezamo aliejus
 1 žiupsnelis druska
 5 g lydytas sviestas

Gaminimo eiga

1

Grikiai mirkyti per naktį, ryte praplauti, užvirinti, brinkinti.

2

Ant lydyto sviesto pakepam pievagrybius, smulkintas morkas, beriame sezamo sėklas, šiek tiek druskos.

3

Apkepusias daržoves dedame ant išbrinkusių grikių, pašlakstome sezamų aliejumi, skaniname kalendra.

Nekepinti grikiai su daržovėmis (pievagrybiai, morkos)