Nekepinti žalieji grikiai, porai, špinatai, rudieji pievagrybiai

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiama košė pusryčiams. Nuotrauką bei receptą atsiuntė Raminta, ačiū Jai už tai, kad dalinasi idėjomis.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 60 g žalieji nekepinti grikiai
 50 g rudieji pievagrybiai
 50 g porai
 30 g špinatai
 česnakas
 0,20 a. š. druska
 lydytas sviestas.

Paruošimas:

1

Nekepinti žalieji grikiai mirkyti per naktį. Ryte užvirinti ir palikti brinkti.

2

Pasiruošiame daržoves. Rudieji pievagrybiai pakepinami su porais ir česnakais. Špinatai nuplikomi.

3

Viskas dedama į lėkštę. Skanaus.

Kategorija:Gaminimo būdas:DietaProduktai:, ,

Ingredientai

 60 g žalieji nekepinti grikiai
 50 g rudieji pievagrybiai
 50 g porai
 30 g špinatai
 česnakas
 0,20 a. š. druska
 lydytas sviestas.

Gaminimo eiga

1

Nekepinti žalieji grikiai mirkyti per naktį. Ryte užvirinti ir palikti brinkti.

2

Pasiruošiame daržoves. Rudieji pievagrybiai pakepinami su porais ir česnakais. Špinatai nuplikomi.

3

Viskas dedama į lėkštę. Skanaus.

Nekepinti žalieji grikiai, porai, špinatai, pievagrybiai
0 0 vote
Article Rating