Obuolių užkandis su riešutų sviestu – sau ir svečiams pavaišinti

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Užgriuvus netikėtiems svečiams suktis reikia greitai, kad būtų skanu ir skonis visiems priimtinas.

Šis užkandis pakerės visus. Labai paprastas gaminti ir ypatingai sveikas. Obuolius mėgsta ir vaikai, ir suaugę. Šis užkandis geras tuo, kad galės valgyti net ir tie, kuriems obuoliai sukelia skrandyje nemalonius jausmus. Pabandykite ir komentaruose pasidalinkite apie savijautą. Nuotrauką atsiuntė Donata Jokšienė. Ačiū, kad dalinatės.

Patys galime užteptus natūraliu riešutų sviestu obuolius valgyti užkandžiui. Tie, kurie saugo taliją – riešutų sviesto tepa vos vos, tikrai mažiau nei nuotraukoje. O tie, kuriems reikia daug jėgų ir energijos – tepa negailėdami.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas5 min.Gaminimas10 min.Iš viso15 min.

Ingredientai:

 100 g obuolių
 50 g riešutų sviestas

Paruošimas:

1

Supjaustome obuolį juostelėmis ir užsitepame riešutų sviestu. Skanaus.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Dieta, , Produktai:

Ingredientai

 100 g obuolių
 50 g riešutų sviestas

Gaminimo eiga

1

Supjaustome obuolį juostelėmis ir užsitepame riešutų sviestu. Skanaus.

Obuolių užkandis su riešutų sviestu