Omletas su krevetėmis ir jūros kopūstais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

"Prisipažinsiu, kiaušinius aš nelabai mėgstu, niekad nesu valgius pietums, bet buvo nuostabu." Rašo nuotraukos autorė Julija Ivanauskienė.
Recepto autorė - Eglė P.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas25 min.Iš viso35 min.

Ingredientai:

 150 g kopūstas
 30 g morka
 20 g svogūnas
 50 g krevetės
 35 g pilno grūdo kvietiniai miltai
 5 g džiovinti jūros kopūstai
 55 g kiaušinis (1 vnt.)
 0,50 stiklinė vandens
 druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Paruošimas:

1

Smulkiai supjaustome kopūstą, morką, svogūną, suverčiame į dubenį.

2

Į dubenį suberiame krevetes, džiovintus jūros kopūstus, pagardiname druska ir pipirais, gerai išmaišome.

3

Išplakame kiaušinį, sumaišome su vandeniu ir miltais.

4

Visus produktus sumaišome kartu.

5

Iš gautos masės kepame omletą, kol abi pusės apskrunda.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 305
% Paros norma *
Riebalai 7g11%
Angliavandeniai 44.3g15%
Baltymai 21.3g43%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredientai

 150 g kopūstas
 30 g morka
 20 g svogūnas
 50 g krevetės
 35 g pilno grūdo kvietiniai miltai
 5 g džiovinti jūros kopūstai
 55 g kiaušinis (1 vnt.)
 0,50 stiklinė vandens
 druska, šviežiai malti juodieji pipirai pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Smulkiai supjaustome kopūstą, morką, svogūną, suverčiame į dubenį.

2

Į dubenį suberiame krevetes, džiovintus jūros kopūstus, pagardiname druska ir pipirais, gerai išmaišome.

3

Išplakame kiaušinį, sumaišome su vandeniu ir miltais.

4

Visus produktus sumaišome kartu.

5

Iš gautos masės kepame omletą, kol abi pusės apskrunda.

Omletas su krevetėmis ir jūros kopūstais
0 0 vote
Article Rating