Nuotraukos autorė vietoje petražolių naudojo svogūnlaiškius nuo palangės. Išbandykite šį omleto variantą.
Omletas su pievagrybiais, ciberžole ir petražolėmis
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 90 g kiaušinių (2 vnt.)
- 80 g pievagrybių
- 6 g lydyto sviesto (1 a.š.)
- druskos pagal skonį
- juodųjų pipirų šviežiai maltų, pagal skonį
- petražolių pagal skonį
- ciberžolės pagal skonį
Paruošimas
- Susmulkiname pievagrybius ir pakepame ant lydyto sviesto.
- Supilame plaktą su prieskoniais kiaušinį ir iškepame.
- Valgome su šviežiais pomidorais.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 190kcal (10%)Angliavandeniai: 3gBaltymai: 14gRiebalai: 14gSočiosios riebalų rūgštys: 6gCholesterolis: 348mgNatris: 214mgKalis: 379mg (19%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 2g (8%)Vitaminas A: 720µg (90%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 1µg (40%)Vitaminas C: 3mg (4%)Vitaminas D: 2µg (40%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 16µg (21%)Kalcis: 50mg (6%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 56µg (28%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 18mg (5%)Fosforas: 247mg (35%)Selenas: 35µg (64%)Cinkas: 2mg (20%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė