Omletas su pievagrybiais, ciberžole ir petražolėmis

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Nuotraukos autorė Kristina Valaitienė vietoje petražolių naudojo svogūnlaiškius nuo palangės.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 90 g kiaušiniai (2 vnt.)
 80 g pievagrybių
 6 g lydyto sviesto (1 a.š.)
 Druska, šviežiai malti juodieji pipirai, petražolės, ciberžolė pagal skonį

Paruošimas:

1

Susmulkiname pievagrybius ir pakepame ant lydyto sviesto, supilame plaktą su prieskoniais kiaušinį ir iškepame.

2

Valgome su šiežiais pomidorais.

Maistinė vertė

Kiekis porcijoje
Kalorijos 322

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 90 g kiaušiniai (2 vnt.)
 80 g pievagrybių
 6 g lydyto sviesto (1 a.š.)
 Druska, šviežiai malti juodieji pipirai, petražolės, ciberžolė pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Susmulkiname pievagrybius ir pakepame ant lydyto sviesto, supilame plaktą su prieskoniais kiaušinį ir iškepame.

2

Valgome su šiežiais pomidorais.

Omletas su pievagrybiais, ciberžole ir petražolėmis