Oraitėje keptas įdarytas moliūgas su mėsa ir daržovėmis - sulieknek.lt

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Kai moliūgų derlius yra pačiame įkarštyje...

Foto: Monikos Ramonaites

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 Moliūgas
 Kiauliena (galima dėti ir kitą mėsą)
 Morkos
 Pievagrybiai
 Paprika
 Šparaginės pupelės
 Svogūnai

Paruošimas:

1

Keptuvėje lengvai apkepiname kiaulienos gabaliukus ir smulkiai pjaustytą svogūną.

2

Pasiruošiame moliūgą: nupjauname kepurėlę, išimame sėklas.

3

Susipjaustome daržoves: morkas, pievagrybius, papriką.

4

Į paruoštą moliūgą sluoksniais dedame mėsą ir daržoves.

5

Taip paruoštą moliūgą`dedame į 190 - 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame atsižvelgdami į moliūgo dydį. Skanaus.

Kategorija:Gaminimo būdas:, Produktai:, , ,

Ingredientai

 Moliūgas
 Kiauliena (galima dėti ir kitą mėsą)
 Morkos
 Pievagrybiai
 Paprika
 Šparaginės pupelės
 Svogūnai

Gaminimo eiga

1

Keptuvėje lengvai apkepiname kiaulienos gabaliukus ir smulkiai pjaustytą svogūną.

2

Pasiruošiame moliūgą: nupjauname kepurėlę, išimame sėklas.

3

Susipjaustome daržoves: morkas, pievagrybius, papriką.

4

Į paruoštą moliūgą sluoksniais dedame mėsą ir daržoves.

5

Taip paruoštą moliūgą`dedame į 190 - 200 laipsnių įkaitintą orkaitę. Kepame atsižvelgdami į moliūgo dydį. Skanaus.

Oraitėje keptas įdarytas moliūgas