Balta žuvis marinuota pomidorų pasta, citrinpipiriais ir Persilado prieskoniais, iškepta keptuvėje

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skani žuvis, labai sultinga, rašo nuotraukos autorė Raminta. Nuotaukos autorė taip paruoštą žuvį valgė su daržovėmis: pomidoras, nuplikytas brokolis. Svogūnai su morkomis pekepti keptuveje ant ghee sviesto su pomidoru pasta. Skanaus.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 200 g Menkės arba kita mėgiama balta žuvis
Marinatui:
 1 v. š. pomidorų pasta
 0,50 a. š. citrinpipiriai
 0,50 a. š. persilado prieskoniai

Paruošimas:

1

Nuplauname žuvį, nusausiname popieriniais virtuviniais rankšluosčiais.

2

Iš marinatui skirtų produktų, darome marinatą. Marinatu įtriname paruoštą žuvį ir paliekame marinuotis apie 2 val.

3

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Įsimarinavusią žuvį dedame į orkaitę kepti apie 10 - 15 min. Kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio ir storio. Žuvis turi likti sultinga. Skanaus.

Ingredientai

 200 g Menkės arba kita mėgiama balta žuvis
Marinatui:
 1 v. š. pomidorų pasta
 0,50 a. š. citrinpipiriai
 0,50 a. š. persilado prieskoniai

Gaminimo eiga

1

Nuplauname žuvį, nusausiname popieriniais virtuviniais rankšluosčiais.

2

Iš marinatui skirtų produktų, darome marinatą. Marinatu įtriname paruoštą žuvį ir paliekame marinuotis apie 2 val.

3

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Įsimarinavusią žuvį dedame į orkaitę kepti apie 10 - 15 min. Kepimo laikas priklauso nuo žuvies dydžio ir storio. Žuvis turi likti sultinga. Skanaus.

Orkaitėje kepta menkė marinuota su pomidorų pasta