Orkaitėje kepti smidrai su migdolų ir pistacijų riešutais

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Karališka daržovė smidrai (šparagai), tad karališka ir vakarienė. Rašo recepto ir nuotraukos autorė Sabina Šatė.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 250 g šparagai (smidrai)
 15 g migdolų riešutai
 15 g pistacijų riešutai
 1 žiupsnelis druska ir pipirai
 pabarstymui kietasis sūris
 5 g lydytas sviestas

Paruošimas:

1

Šparagus (smidrus) sudėti į kepimo formą, aptepti lydytu sviestu, pabarstyti druska, pipirais. Pašauti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 min.

2

Kol kepa šparagai, riešutus pasmulkiname peiliu ir lengvai pakepame ant keptuvės.

3

Ištrauktus šparagus iš orkaitės, apibarstome kepintais riešutais ir tarkuotu kietuoju sūriu. Skanaus.

Ingredientai

 250 g šparagai (smidrai)
 15 g migdolų riešutai
 15 g pistacijų riešutai
 1 žiupsnelis druska ir pipirai
 pabarstymui kietasis sūris
 5 g lydytas sviestas

Gaminimo eiga

1

Šparagus (smidrus) sudėti į kepimo formą, aptepti lydytu sviestu, pabarstyti druska, pipirais. Pašauti į 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 10 min.

2

Kol kepa šparagai, riešutus pasmulkiname peiliu ir lengvai pakepame ant keptuvės.

3

Ištrauktus šparagus iš orkaitės, apibarstome kepintais riešutais ir tarkuotu kietuoju sūriu. Skanaus.

Orkaitėje kepti smidrai su migdolų ir pistacijų riešutais