Penkių grūdų košė su šviežiai raugintu agurku ir kanapėmis

Receptą įkėlė:Kristina ValaitienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Košė skanu!

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 60 g Penkių grūdų kruopų
 Šviežiai raugintas agurkas
 Kanapynė (truputi pakepintos kanapės ir sumaltos)

Paruošimas:

1

Kruopas vakare užmerkiame, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brikti 5 min.

2

Gardiname pjaustytu agurku, kanapyne.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 60 g Penkių grūdų kruopų
 Šviežiai raugintas agurkas
 Kanapynė (truputi pakepintos kanapės ir sumaltos)

Gaminimo eiga

1

Kruopas vakare užmerkiame, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brikti 5 min.

2

Gardiname pjaustytu agurku, kanapyne.

Penkių grūdų košė su šviežiai raugintu agurku