Receptą įkėlė:Kristina ValaitienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Košė gali būti skani ir soti.

Kiekis1 porcija
Pasiruošimas2 min.Gaminimas7 min.Iš viso9 min.

Ingredientai:

 60 g Kruopų
 5 g Jūros kopūstų

Paruošimas:

1

Kruopas vakare užmerkiame, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti apie 5 min.

2

Jūros kopūstus užpilame šaltu vandeniu palieka brinkti 10 min. (tai galime padaryti vakare, kad ryte būtu ramu ir nereiktų skubėti).

Kategorija:, Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 60 g Kruopų
 5 g Jūros kopūstų

Gaminimo eiga

1

Kruopas vakare užmerkiame, ryte perplauname, užkaičiame, užvirus išjungiame ir paliekame brinkti apie 5 min.

2

Jūros kopūstus užpilame šaltu vandeniu palieka brinkti 10 min. (tai galime padaryti vakare, kad ryte būtu ramu ir nereiktų skubėti).

Perlinių kruopų košė su jūros dumbliais