Pievagrybiai, baklažanai ir kitos daržovės, keptos ant griliaus

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Skanaus linki recepto autorė -programos dalyvė Renata.
Nuotrauką atsiuntė Sabina Šatė. Ačiū.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas25 min.Iš viso35 min.

Ingredientai:

 100 g cukinijos
 100 g pievagrybiai
 100 g baklažanas
 70 g paprika
 10 g lydytas sviestas
 džiovintas bazilikas
 džiovintas raudonėlis
 druska
 pipirai

Paruošimas:

1

Galima naudoti įvairias daržoves. Naudosime: jaunas cukinijas, kurias supjaustome 1 cm storumo griežinėliais, pievagrybius, baklažaną, kurį taip pat pjaustome griežinėliais, paprikas (įvairių spalvų, nupjauname šonus taip, kad gautųsi tokie platūs, plokšti griežinėliai, 4-5 iš vienos paprikos).

2

Visas nuvalytas ir supjaustytas daržoves sumetame į vieną didelį indą, pabarstome druska, pipirais, džiovintu baziliku, džiovintu raudonėliu, įpilame ištirpinto sviesto, šiek tiek vandens, rankomis permaišome, kad viskas pasidengtų prieskoniais.

3

Palaikome valandėlę, kepame ant grotelių orkaitėje arba medinių iešmelių 5-6 minutes. Jei kepsite lauke ant griliaus – aliejumi šlakstyti netinka, nes per aukšta temperatūra susidaro.

Ingredientai

 100 g cukinijos
 100 g pievagrybiai
 100 g baklažanas
 70 g paprika
 10 g lydytas sviestas
 džiovintas bazilikas
 džiovintas raudonėlis
 druska
 pipirai

Gaminimo eiga

1

Galima naudoti įvairias daržoves. Naudosime: jaunas cukinijas, kurias supjaustome 1 cm storumo griežinėliais, pievagrybius, baklažaną, kurį taip pat pjaustome griežinėliais, paprikas (įvairių spalvų, nupjauname šonus taip, kad gautųsi tokie platūs, plokšti griežinėliai, 4-5 iš vienos paprikos).

2

Visas nuvalytas ir supjaustytas daržoves sumetame į vieną didelį indą, pabarstome druska, pipirais, džiovintu baziliku, džiovintu raudonėliu, įpilame ištirpinto sviesto, šiek tiek vandens, rankomis permaišome, kad viskas pasidengtų prieskoniais.

3

Palaikome valandėlę, kepame ant grotelių orkaitėje arba medinių iešmelių 5-6 minutes. Jei kepsite lauke ant griliaus – aliejumi šlakstyti netinka, nes per aukšta temperatūra susidaro.

Pievagrybiai, baklažanai ir kitos daržovės, keptos ant griliaus
0 0 vote
Article Rating