Pilno grūdo kietųjų kviečių makaronai su Portabelo grybais.

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiami ir skanūs pietūs, rašo nuotraukos autorė Natalija Masevičienė‎.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 170 g Pilno grūdo kietųjų kviečių makaronai
 20 g poras
 50 g Portabelo grybas (gali būti ir pievagrybiai)
 50 ml migdolų pienas
 2 vnt česnako skiltelių
 1 žiupsnelis druska
 0,20 g pipirai
 1 žiupsnelis ciberžolė

Paruošimas:

1

Užkaičiame makaronus. Verda pagal instrukciją, gali ir 1 min. mažiau, negu nurodytas laikas.

2

Kol verda makaronai, ant lydyto sviesto apkepinti porą, česnaką, Portabelo grybą arba pievagrybius.

3

Baigiant kepti supilame 50 ml migdolų pieno, sudedame jau išvirtus makaronus, druską ir pipirus, ciberžolę, lengvai pamaišius dedame į lėkštę. Skanaus.

Ingredientai

 170 g Pilno grūdo kietųjų kviečių makaronai
 20 g poras
 50 g Portabelo grybas (gali būti ir pievagrybiai)
 50 ml migdolų pienas
 2 vnt česnako skiltelių
 1 žiupsnelis druska
 0,20 g pipirai
 1 žiupsnelis ciberžolė

Gaminimo eiga

1

Užkaičiame makaronus. Verda pagal instrukciją, gali ir 1 min. mažiau, negu nurodytas laikas.

2

Kol verda makaronai, ant lydyto sviesto apkepinti porą, česnaką, Portabelo grybą arba pievagrybius.

3

Baigiant kepti supilame 50 ml migdolų pieno, sudedame jau išvirtus makaronus, druską ir pipirus, ciberžolę, lengvai pamaišius dedame į lėkštę. Skanaus.

Pilno grūdo kietųjų kviečių makaronai su Portabelo grybais
0 0 vote
Article Rating