Pupelės su morka ir svogūnu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Greitai paruošiamas patiekalas. Pupelės – puikus baltymų šaltinis, tinkantis pietums ar vakarienei.

Skanaus linki recepto autorė, maisto kursų vadovė Aistė Švetkauskė. Nuotrauką atsiuntė Donata Vaišnoraitė, kuriai taip pat labai patiko šis patiekalas.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 55 g pupelių
 100 g morkų
 40 g svogūno
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų
 0,20 g ciberžolės
 0,20 g kmynų
 8 g riebalai kepimui (lydytas sviestas arba kiti tinkami augaliniai riebalai kepimui) (1 a.š.)

Paruošimas:

1

Iš vakaro užmerkiame pupeles, atėjus valgio metui jas užverdame ir paliekame puode, kad išbrinktų.

2

Kol pupelės brinksta, lydytame svieste trumpai pakepiname smulkintas daržoves.

3

Pakeptas daržoves sumaišome su prieskoniais (pagal skonį) ir virtomis pupelėmis.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 320

Kategorija:, Gaminimo būdas:, DietaProduktai:,

Ingredientai

 55 g pupelių
 100 g morkų
 40 g svogūno
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų
 0,20 g ciberžolės
 0,20 g kmynų
 8 g riebalai kepimui (lydytas sviestas arba kiti tinkami augaliniai riebalai kepimui) (1 a.š.)

Gaminimo eiga

1

Iš vakaro užmerkiame pupeles, atėjus valgio metui jas užverdame ir paliekame puode, kad išbrinktų.

2

Kol pupelės brinksta, lydytame svieste trumpai pakepiname smulkintas daržoves.

3

Pakeptas daržoves sumaišome su prieskoniais (pagal skonį) ir virtomis pupelėmis.

Pupelės su morka ir svogūnu