Pupelių troškinys su baklažanais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Patiekalas puikiai tinkantis pietums ir vakarienei, taip pat į pietų dėžutę.

Foto: Natalija Masevičienė

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 Pupelės
 Poras
 6 g lydyto sviesto
 Baklažanas
 Geltona paprika
 Česnakas
 Pomidorų pasta

Paruošimas:

1

Mirkome pupeles arba naudojame konservuotas, išverdame.

2

Ant lydyto sviesto pakepiname: porą, česnaką, baklažaną, geltoną papriką.
Kai suminkštėja daržovės, užpilame pomidorų pastą.

3

Skaniname druska ir čili pipiru.

4

Sudedame pupeles ir šiek tiek pašildome.

5

Dedame į lėkštes ir skanaujame.

6

Salotos: juodas ridikas, morka, romaninė salota.
Salotų užpilui: garstyčių šaukštelis, citrinpipiriai, ypač tyro aliejaus šaukštelis.

Ingredientai

 Pupelės
 Poras
 6 g lydyto sviesto
 Baklažanas
 Geltona paprika
 Česnakas
 Pomidorų pasta

Gaminimo eiga

1

Mirkome pupeles arba naudojame konservuotas, išverdame.

2

Ant lydyto sviesto pakepiname: porą, česnaką, baklažaną, geltoną papriką.
Kai suminkštėja daržovės, užpilame pomidorų pastą.

3

Skaniname druska ir čili pipiru.

4

Sudedame pupeles ir šiek tiek pašildome.

5

Dedame į lėkštes ir skanaujame.

6

Salotos: juodas ridikas, morka, romaninė salota.
Salotų užpilui: garstyčių šaukštelis, citrinpipiriai, ypač tyro aliejaus šaukštelis.

Pupelių troškinys su baklažanais