Pusryčių košė: žali grikiai, pievagrybiai, šparaginės pupelės ir cukinija

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skani košė pusryčiams ir greitai paruošiama, rašo Sonata Jadeškienė‎, kuri pasidalino recepto idėja ir atsiuntė nuotrauką. Ačiū

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 60 g žali grikiai
 50 g šparaginės pupelės
 30 g pievagrybiai
 30 g cukinija
 druska, pipirai, rūkyta paprika.

Paruošimas:

1

Grikiai užmerkiami iš vakaro. Ryte praplaunami.

2

Ant keptuvės pakepiname pjaustytus pievagrybius, dedame šparagines pupeles, stambiai pjaustytą cukiniją, paruoštus grikius. Pakaitiname.

3

Gardiname druska, pipirais ir rūkyta paprika. Skanaus.

Ingredientai

 60 g žali grikiai
 50 g šparaginės pupelės
 30 g pievagrybiai
 30 g cukinija
 druska, pipirai, rūkyta paprika.

Gaminimo eiga

1

Grikiai užmerkiami iš vakaro. Ryte praplaunami.

2

Ant keptuvės pakepiname pjaustytus pievagrybius, dedame šparagines pupeles, stambiai pjaustytą cukiniją, paruoštus grikius. Pakaitiname.

3

Gardiname druska, pipirais ir rūkyta paprika. Skanaus.

Pusryčių košė: žali grikiai, pievagrybiai, šparaginės pupelės