Rabarbarų pyragas iš avižų miltų, be gliuteno

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Kristina Valaitienė atsiuntė recepto idėją ir nuotrauką, džiaugiasi greitai pagaminamu pyragu.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas15 min.Gaminimas40 min.Iš viso55 min.

Ingredientai:

 3 vnt kiaušiniai
 70 g nerafinuotas rudas cukrus (galima ir mažiau)
 450 g avižų miltai
 300 g rabarbarai
 10 g grietinė (riebi)
 1 žiupsnelis druska

Paruošimas:

1

Sumaišome visus ingredientus ir ant viršaus sudedame pjaustytus rabarbarus.

2

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame apie 40 min. Priklauso nuo pyrago aukščio. Kepame, kol gražiai paruduos.

Kategorija:Gaminimo būdas:Dieta, , , Produktai:

Ingredientai

 3 vnt kiaušiniai
 70 g nerafinuotas rudas cukrus (galima ir mažiau)
 450 g avižų miltai
 300 g rabarbarai
 10 g grietinė (riebi)
 1 žiupsnelis druska

Gaminimo eiga

1

Sumaišome visus ingredientus ir ant viršaus sudedame pjaustytus rabarbarus.

2

Orkaitę įkaitiname iki 180 laipsnių. Kepame apie 40 min. Priklauso nuo pyrago aukščio. Kepame, kol gražiai paruduos.

Rabarbarų pyragas iš avižų miltų, be gliuteno