Raudonųjų pupelių desertas be miltų

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Gaunasi drėgni, labai šokoladiniai ir mažai nuodėmingi sausainiai, rašo Laurynas Gerikas. Galima įdėti džiovintų spanguolių, juodo šokolado gabaliukų etc. Beje, labai skanūs ir be jokių saldiklių, teisingai kakaviškai kartūs!
Receptą pakartojo ir nuotrauką atsiuntė Jolanta Kardelytė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas20 min.Gaminimas15 min.Iš viso35 min.

Ingredientai:

 250 g virtos arba konservuotos raudonosios pupelės
 4 v. š. kakava
 2 vnt kiaušiniai
 1 žiupsnelis druska
 1 žiupsnelis malti čilli pipiriukai
 medaus, agavos sirupo ar kitos naudojamos priemonės saldinti

Paruošimas:

1

Virtas arba konservuotas raudonąsias pupeles sumalti iki vientisos masės.

2

Į gautą masę dėti likusius ingredientus. Išmaišyti.

3

Dėti šaukštu į skardą, kepti apie 15 min. 180 C temperatūroje ir mėgautis!

Kategorija:Gaminimo būdas:Dieta, , Produktai:

Ingredientai

 250 g virtos arba konservuotos raudonosios pupelės
 4 v. š. kakava
 2 vnt kiaušiniai
 1 žiupsnelis druska
 1 žiupsnelis malti čilli pipiriukai
 medaus, agavos sirupo ar kitos naudojamos priemonės saldinti

Gaminimo eiga

1

Virtas arba konservuotas raudonąsias pupeles sumalti iki vientisos masės.

2

Į gautą masę dėti likusius ingredientus. Išmaišyti.

3

Dėti šaukštu į skardą, kepti apie 15 min. 180 C temperatūroje ir mėgautis!

Raudonųjų pupelių desertas be miltų