Išbandykite šį paprastą duonos raugo receptą ir pasidalinkite savuoju ;)
Vilmos namie gamintas raugas duonai kepti recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 3 diena/os
Iš viso 3 diena/os 5 min.
Kategorija Pusryčiams, Sumuštiniai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 1 porcijos
Porcijoje 356 kcal

Ingredientai
  

  • 1 stiklinės ruginių miltų arba kvietinių, pilno grūdo
  • 1 stiklinės vandens (šilto)

Paruošimas
 

  • Į indą supilame stiklinę ruginių pilno grūdo miltų ir stiklinę šilto vandens.
  • Viską gerai išmaišome ir šiltai laikome 3 dienas (kasdien pamaišome).
  • Po 3 dienų galime maišyti pačią duoną.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 356kcal (18%)Angliavandeniai: 77gBaltymai: 11gRiebalai: 2gSočiosios riebalų rūgštys: 1gNatris: 14mgKalis: 381mg (19%)Skaidulos: 12g (34%)Cukrūs: 1g (4%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 6µg (8%)Kalcis: 24mg (3%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 35µg (18%)Geležis: 3mg (21%)Manganas: 2mg (100%)Magnis: 64mg (17%)Fosforas: 230mg (33%)Selenas: 15µg (27%)Cinkas: 2mg (20%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pusryčiams, Sumuštiniai
Dieta: Vegetariškas
Gaminimo būdas: Šviežia
Recepto autorė: Vilma
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!