Ridikėlių lapų pesto

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Labai skanus, gaivus, vasara dvelkiantis pagardas makaronams, bulvėms ar tiesiog ant duonos tepti! Rašo idėjos ir nuotraukos autorė Sabina Šatė.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 100 g ridikėlių lapų
 50 g anakardžių riešutų
 2 skiltelės česnakų
 25 g kieto sūrio
 1 v. š. alyvuogių aliejus
 0,50 vnt citrinos sultys
 1 žiupsnelis druskos

Paruošimas:

1

Sutrinti maisto kombaine: ridikėliu lapus, anakardžių riešutus, česnaką.

2

Smulkia tarka sutarkuoti kietą sūrį ir sudėti į masę.

3

Ten pat dėti 1-2 šaukštus alyvuogių aliejaus, citrinos sultis, druską ir viską gerai išmaišyti. Skanaus.

Ingredientai

 100 g ridikėlių lapų
 50 g anakardžių riešutų
 2 skiltelės česnakų
 25 g kieto sūrio
 1 v. š. alyvuogių aliejus
 0,50 vnt citrinos sultys
 1 žiupsnelis druskos

Gaminimo eiga

1

Sutrinti maisto kombaine: ridikėliu lapus, anakardžių riešutus, česnaką.

2

Smulkia tarka sutarkuoti kietą sūrį ir sudėti į masę.

3

Ten pat dėti 1-2 šaukštus alyvuogių aliejaus, citrinos sultis, druską ir viską gerai išmaišyti. Skanaus.

Ridikėlių lapų pesto