Autorės komentaras: ,,vienos mėgstamiausių salotų visus metus, tik žiemą naudoju baltą ridiką."
Ridikėlių salotos su agurkais ir krapais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 100 g agurkų
- 100 g ridikėlių
- 20 g grietinės ekologiškos
- druskos pagal skonį
- juodųjų pipirų šviežiai maltų, pagal skonį
- krapų pagal skonį
Paruošimas
- Sutarkuojame agurkus ir ridikėlius šiaudeliais.
- Pagardiname grietine ir prieskoniais bei išmaišome.
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 67kcal (3%)Angliavandeniai: 6gBaltymai: 2gRiebalai: 4gSočiosios riebalų rūgštys: 2gCholesterolis: 10mgNatris: 96mgKalis: 369mg (18%)Skaidulos: 2g (6%)Cukrūs: 4g (16%)Vitaminas A: 197µg (25%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 18mg (23%)Vitaminas K: 9µg (12%)Kalcis: 61mg (8%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 39µg (20%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 22mg (6%)Fosforas: 64mg (9%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Gita Kelpšienė