Saldžios bulvės tortilija su lašiša ir šviežiomis daržovėmis

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Vidutiniškas
Įvertinkite:

Nors bulvių košes valgyti nerekomenduojama, o tortilija ir yra kepta bulvių košė, bet kartais geriau pasirinkti sveikesnį varianatą, nei valgyti bet ką, pavyzdžiui prastos sudėties tortiliją su majonezu ir kumpiu.

Nuotrauką atsiuntė grupės narė Raminta, ačiū jai.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

Tortilijai reikės:
 Saldi bulvė (batatas)
 Speltos miltai, viso grūdo
Įdarui reikės:
 Sūdytos lašišos
 Salotų lapų
 Agurkas

Paruošimas:

1

Išverdame saldzią bulvę.

2

Sutriname ir speltos miltų dedame tiek, kad mišinys neliptų prie rankų.

3

Iškočiojame ploną blyną.

4

Kepame sausoje keptuvėje. Kai viena pusė apkepa, apverčiame ir apkepame kitą pusę.

5

Ištepame vidų krapų pesto, paklojame salotų lapais, plonais griežinėliais, šiaudeliais ar mažais gabaliukais pjaustytu agurku bei sūdytos lašišos riekelėmis.

Kategorija:Gaminimo būdas:, DietaProduktai:, , ,

Ingredientai

Tortilijai reikės:
 Saldi bulvė (batatas)
 Speltos miltai, viso grūdo
Įdarui reikės:
 Sūdytos lašišos
 Salotų lapų
 Agurkas

Gaminimo eiga

1

Išverdame saldzią bulvę.

2

Sutriname ir speltos miltų dedame tiek, kad mišinys neliptų prie rankų.

3

Iškočiojame ploną blyną.

4

Kepame sausoje keptuvėje. Kai viena pusė apkepa, apverčiame ir apkepame kitą pusę.

5

Ištepame vidų krapų pesto, paklojame salotų lapais, plonais griežinėliais, šiaudeliais ar mažais gabaliukais pjaustytu agurku bei sūdytos lašišos riekelėmis.

Saldžios bulvės tortilija su lašiša ir šviežiomis daržovėmis