Salotos cukinija, morka, agurkas, svogūnas

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Skanaus linki recepto autorė – Renata B.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 100 g geltonos jaunos cukinijos, galima naudoti ir žalią
 50 g morkų
 200 g agurkų
 50 g svogūnų
 2,50 g krapų
 2,50 g petražolių
 20 g citrinos sulčių
 5 g sezamų aliejus
 5 g sėmenų aliejus
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų

Paruošimas:

1

Naudojant daržovių skustuką, supjaustyti daržoves juostelėmis, svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais,o žalumynus susmulkinti. Susmulkintus produktus suversti į dubenį.

2

Į dubenį supilti citrinos sultis, pabarstyti druska ir pipirais, pašlakstyti sezamų, linų sėmenų aliejais.

3

Viską gerai išmaišyti ir 15 minučių marinuoti.

4

Dar kartą permaišyti ir ragauti.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 188

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:, ,

Ingredientai

 100 g geltonos jaunos cukinijos, galima naudoti ir žalią
 50 g morkų
 200 g agurkų
 50 g svogūnų
 2,50 g krapų
 2,50 g petražolių
 20 g citrinos sulčių
 5 g sezamų aliejus
 5 g sėmenų aliejus
 0,50 g druskos
 0,20 g pipirų

Gaminimo eiga

1

Naudojant daržovių skustuką, supjaustyti daržoves juostelėmis, svogūną supjaustyti plonais pusžiedžiais,o žalumynus susmulkinti. Susmulkintus produktus suversti į dubenį.

2

Į dubenį supilti citrinos sultis, pabarstyti druska ir pipirais, pašlakstyti sezamų, linų sėmenų aliejais.

3

Viską gerai išmaišyti ir 15 minučių marinuoti.

4

Dar kartą permaišyti ir ragauti.

Salotos: cukinija, morka, agurkas, svogūnas