Salotos: krapai, petražolės, svogūnai, saulėgrąžų sėklos

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

"Labai paprastos ir sveikos krapų ir petražolių salotos" Rašo nuotraukos autorė Julija Ivanauskienė. Ačiū.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas5 min.Iš viso15 min.

Ingredientai:

 100 g švieži krapai
 50 g šviežios petražolės
 25 g raudonasis svogūnas
 10 g saulėgrąžų sėklos
 20 g citrinos sultys
 7 g alyvuogių aliejus
 labai skanu įdėti granato sėklų, bet gerai ir be jų

Paruošimas:

1

Svogūną supjaustome pusžiedžiais, žalumynus smulkiai sukapojame ir išmaišome su svogūnais.

2

Įpilame aliejaus ir įspaudžiame citrinos sulčių, ant viršaus dedame – saulėgrąžas ir granato sėklų.
Skanaus!

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 227

Ingredientai

 100 g švieži krapai
 50 g šviežios petražolės
 25 g raudonasis svogūnas
 10 g saulėgrąžų sėklos
 20 g citrinos sultys
 7 g alyvuogių aliejus
 labai skanu įdėti granato sėklų, bet gerai ir be jų

Gaminimo eiga

1

Svogūną supjaustome pusžiedžiais, žalumynus smulkiai sukapojame ir išmaišome su svogūnais.

2

Įpilame aliejaus ir įspaudžiame citrinos sulčių, ant viršaus dedame – saulėgrąžas ir granato sėklų.
Skanaus!

Salotos: krapai, petražolės, svogūnai, saulėgrąžų sėklos
0 0 vote
Article Rating