Receptą įkėlė:NatalijaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 1 kiaušinis
 50 g burokėlių
 40 g špinatų
 100 g Salitų
 5 g saulėgrąžų sėklų
 1 a. š. tyro alyvuogių aliejaus
 Druska, pipirai

Paruošimas:

1

Išverdam kiaušinį.

2

Supjaustom salotas, sudedam špinatus.

3

Fermentuoti burokėliai paruošti iš anksto:
Burokėliai sutarkuoti, apšlakstyti citrina, truputis druskos, pipirų, valgyti galima po 1 valandos (šaldytuve gali išbūti apie 10 dienų).

Kategorija:, , Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 1 kiaušinis
 50 g burokėlių
 40 g špinatų
 100 g Salitų
 5 g saulėgrąžų sėklų
 1 a. š. tyro alyvuogių aliejaus
 Druska, pipirai

Gaminimo eiga

1

Išverdam kiaušinį.

2

Supjaustom salotas, sudedam špinatus.

3

Fermentuoti burokėliai paruošti iš anksto:
Burokėliai sutarkuoti, apšlakstyti citrina, truputis druskos, pipirų, valgyti galima po 1 valandos (šaldytuve gali išbūti apie 10 dienų).

Salotos su kiaušiniu ir burokėliais