Labai skanu ir greitai paruošiama. Skanu pagardinus kanapių sėklomis, o su kuo Jums skaniausia?
Salotos su ridikėliais ir agurkais
recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Ingredientai
- 200 g agurkų
- 100 g ridikėlių
- 100 g ledinių salotų iceberg
- 20 g kefyro 2,5 proc. riebumo
- 10 g grietinės 30 proc. riebumo
- 2 g druskos
- 1 g pipirų
Paruošimas
- Agurkus ir ridikėlius supjaustome kubeliais, ledines (Iceberg) salotas – suplėšome.
- Smulkintas daržoves sumaišome dubenyje.
- Paruošiame iš likusių produktų padažą ir sumaišome jį su daržovėmis. Skanaus!
Maistinė vertė (vienai porcijai)
Kalorijos: 88kcal (4%)Angliavandeniai: 13gBaltymai: 4gRiebalai: 3gSočiosios riebalų rūgštys: 2gCholesterolis: 8mgNatris: 847mgKalis: 646mg (32%)Skaidulos: 4g (11%)Cukrūs: 8g (32%)Vitaminas A: 708µg (89%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas C: 24mg (30%)Vitaminas D: 8µg (160%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 41µg (55%)Kalcis: 107mg (13%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 82µg (41%)Geležis: 1mg (7%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 41mg (11%)Fosforas: 94mg (13%)Cinkas: 1mg (10%)
Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.
Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Nuotraukos autorė: Kristina Valaitienė