Salotos: žalias burokėlis, morka, kaliaropė

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skanios ir greitai paruošiamos salotos, tinka valgyti vienas arba prie antro patiekalo.

Receptą ir nuotrauką atsiuntė Natalija Masevičienė, ačiū.

Kiekis1 porcija
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 100 g burokėliai
 100 g morkos
 70 g kaliaropė
 5 v. š. citrinos
 Druska ir pipirai.

Paruošimas:

1

Sutarkuojamas žalias burokėlis, morka ir apšlakstoma citrinos sultimis, užbarstoma druskos ir pipirų. Palikti parai šaldytuve.

2

Prieš valgant dar sutarkuojama kaliaropė ir gardinama alyvuogių aliejumi. Skanaus.

Kategorija:Gaminimo būdas:Dieta, Produktai:, ,

Ingredientai

 100 g burokėliai
 100 g morkos
 70 g kaliaropė
 5 v. š. citrinos
 Druska ir pipirai.

Gaminimo eiga

1

Sutarkuojamas žalias burokėlis, morka ir apšlakstoma citrinos sultimis, užbarstoma druskos ir pipirų. Palikti parai šaldytuve.

2

Prieš valgant dar sutarkuojama kaliaropė ir gardinama alyvuogių aliejumi. Skanaus.

Salotos: žalias burokėlis, morka, kaliaropė