Salsa verde padažas prie žuvies

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Sabina Šatė rašo, kad šis padažas ypatingai paskanina keptą skumbrę, bei puikiai tinka ir su kitų rūšių žuvimi. Pabandykite ir Jūs.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 200 g kapotos petražolės
 4 vnt sūdyti ančiuviai (arba keičiame druska pagal skonį)
 2 vnt česnako skiltelės
 3 v. š. kaparėliai
 3 v. š. citrinos sultys
 100 ml ypač tyras alyvuogių aliejus
 1 žiupsnelis pipirai

Paruošimas:

1

Viska, išskyrus aliejų, sutrinti smulkintuvu.

2

Supilti aliejų, pagardinti pipirais ir dar truputį spustelėti smulkintuvą, tačiau ne per ilgai, nes alyvuogių aliejus apkarsta trinamas! Skanaus.

Kategorija:Gaminimo būdas:Dieta, , ,

Ingredientai

 200 g kapotos petražolės
 4 vnt sūdyti ančiuviai (arba keičiame druska pagal skonį)
 2 vnt česnako skiltelės
 3 v. š. kaparėliai
 3 v. š. citrinos sultys
 100 ml ypač tyras alyvuogių aliejus
 1 žiupsnelis pipirai

Gaminimo eiga

1

Viska, išskyrus aliejų, sutrinti smulkintuvu.

2

Supilti aliejų, pagardinti pipirais ir dar truputį spustelėti smulkintuvą, tačiau ne per ilgai, nes alyvuogių aliejus apkarsta trinamas! Skanaus.

Salsa verde padažas prie žuvies