Šaltibarščiai su avižų pienu bei virtomis bulvėmis - sveiki patiekalai

Receptą įkėlė:Ina Šv
Įvertinkite:

Į avižų pieną dedami šviežiai tarkuotas burokėlis, agurkai, svogūnų laiškai, krapai, kiaušinis, citrinos sulčių. Valgoma su karštomis su lupena išvirtomis bulvėmis.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 Avižų pienas
 tarkuotas šviežias burokėlis
 agurkas
 krapai
 svogūnų laiškai
 kiaušinis
 citrinos sultys
 druska

Paruošimas:

1

Į avižų pieną dedame tarkuotą šviežią burokėlį, pjaustytą agurką, svogūnų laiškus, krapus, virtą kietai kiaušinį.

2

Skaniname druska, citrinos sultimis.

3

Valgome su karštomis su lupena virtomis bulvėmis.

Kategorija:, Gaminimo būdas:, Produktai:,

Ingredientai

 Avižų pienas
 tarkuotas šviežias burokėlis
 agurkas
 krapai
 svogūnų laiškai
 kiaušinis
 citrinos sultys
 druska

Gaminimo eiga

1

Į avižų pieną dedame tarkuotą šviežią burokėlį, pjaustytą agurką, svogūnų laiškus, krapus, virtą kietai kiaušinį.

2

Skaniname druska, citrinos sultimis.

3

Valgome su karštomis su lupena virtomis bulvėmis.

Šaltibarščiai su avižų pienu bei virtomis bulvėmis