Receptą įkėlė:Natalija
Įvertinkite:

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 2 v. š. Migdolų miltų
 1 Nedidelis burokėlis
 1 Agurkas
 10 g Krapai
 20 g Svogūnų laiškai
 12 a. š. Citrinos sulčių
 Pipirai, druska pagal skonį

Paruošimas:

1

Migdolų miltai - 2 valg. šaukštai užpilti vandeniu, daviau pastovėti 3 valandas, po to suplakiau kokteilinėje, galima perkošti, kad neliktų dalelyčių.

2

Sutarkuoti žali burokėliai, apšlakstyti citrina, pabarstyti druska, pipirais, šaldytuve pastovėjo apie 3 val.

3

Susmulkinam agurką, krapus, svogūnų laiškus, sudedam burokėlius, supilam paruoštą migdolų pieną, druska ir pipirai, citrinos sultys pagal skonį.

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 2 v. š. Migdolų miltų
 1 Nedidelis burokėlis
 1 Agurkas
 10 g Krapai
 20 g Svogūnų laiškai
 12 a. š. Citrinos sulčių
 Pipirai, druska pagal skonį

Gaminimo eiga

1

Migdolų miltai - 2 valg. šaukštai užpilti vandeniu, daviau pastovėti 3 valandas, po to suplakiau kokteilinėje, galima perkošti, kad neliktų dalelyčių.

2

Sutarkuoti žali burokėliai, apšlakstyti citrina, pabarstyti druska, pipirais, šaldytuve pastovėjo apie 3 val.

3

Susmulkinam agurką, krapus, svogūnų laiškus, sudedam burokėlius, supilam paruoštą migdolų pieną, druska ir pipirai, citrinos sultys pagal skonį.

Šaltibarščiai su migdolų pienu