Šaltibarščiai su špinatais, ridikėliais, putpelių kiaušiniais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai greitai paruošiami, šiek tiek kitokie negu tradiciniai šaltibarščiai. Labai skanūs ir greitai paruošiami, rašo Raminta, kuri atsiuntė receptą ir nuotrauką. Autorė šiuos šaltibarščius valgė su virtomis su lupena bulvėmis.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 250 g kefyras
 80 g špinatai
 80 g švieži agurkai
 30 g svogūnų laiškai
 5 g krapai
 3 putpelių kiaušiniai
 2 g druska

Paruošimas:

1

Susmulkintus špinatus dedame į kefyrą.

2

Kubeliais supjaustome agurkus.

3

Susmulkiname svogūnų laiškus ir krapus.

4

Sumaišome sudėtines dalis. Šaltibarščius pagardiname druska.

5

Dedame putpelių kiaušinius. Skanaus!

Ingredientai

 250 g kefyras
 80 g špinatai
 80 g švieži agurkai
 30 g svogūnų laiškai
 5 g krapai
 3 putpelių kiaušiniai
 2 g druska

Gaminimo eiga

1

Susmulkintus špinatus dedame į kefyrą.

2

Kubeliais supjaustome agurkus.

3

Susmulkiname svogūnų laiškus ir krapus.

4

Sumaišome sudėtines dalis. Šaltibarščius pagardiname druska.

5

Dedame putpelių kiaušinius. Skanaus!

Šaltibarščiai su špinatais, ridikėliais, putpelių kiaušiniais