Šaltsriubė su raugintais burokėliais, agurku ir persiladu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Audronė Staskevičiūtė Laurinaitienė rašo: "Labai skanu ir papraščiau nebūna". Ar Jūs gaminate taip ir pasidalinkite savo nuomone komentaruose.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas15 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 200 g kefyras
 50 g agurkas
 30 g raugintas burokėlis (neapdorotas termiškai)
 0,30 a. š. Persiladas
 0,20 a. š. kanapinė druska

Paruošimas:

1

Susmulkiname agurką ir sudedame į indą skirtą gaminamai sriubai.

2

Šalia smulkinto agurko dedame raugintą burokėlį, pilame kefyrą, skaniname Persiladu ir kanapine druska. Skanaus.

Ingredientai

 200 g kefyras
 50 g agurkas
 30 g raugintas burokėlis (neapdorotas termiškai)
 0,30 a. š. Persiladas
 0,20 a. š. kanapinė druska

Gaminimo eiga

1

Susmulkiname agurką ir sudedame į indą skirtą gaminamai sriubai.

2

Šalia smulkinto agurko dedame raugintą burokėlį, pilame kefyrą, skaniname Persiladu ir kanapine druska. Skanaus.

Šaltsriubė su raugintais burokėliais, agurku ir persiladu