Sėklų chalva

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Esu "lengvai priklausoma" nuo šios sėklų chalvos, rašo Jolanta Kardelytė, kuri atsiuntė receptą ir nuotrauką, ačiū, kad dalinatės.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas15 min.Gaminimas10 min.Iš viso25 min.

Ingredientai:

 50 g malti linų sėmenys
 50 g du kartus maltos su lukštais moliūgo sėklos
 2 a. š. kerobo milteliai (galima keisti kakava)
 3 a. š. kokoso aliejus
 3 a. š. kerobo sirupas (ar kitas saldiklis)

Paruošimas:

1

Visus ingredientus sumaišyti tarpusavyje.

2

Gautą masę sudėti į formeles ir palikti šaldytuve kokiai valandai susiformuoti ir atšalti. Galima ir iš kart ragaut, bet jei norima formos panašios į saldainio, reikia palikti atvėsti.

Kategorija:Gaminimo būdas:

Ingredientai

 50 g malti linų sėmenys
 50 g du kartus maltos su lukštais moliūgo sėklos
 2 a. š. kerobo milteliai (galima keisti kakava)
 3 a. š. kokoso aliejus
 3 a. š. kerobo sirupas (ar kitas saldiklis)

Gaminimo eiga

1

Visus ingredientus sumaišyti tarpusavyje.

2

Gautą masę sudėti į formeles ir palikti šaldytuve kokiai valandai susiformuoti ir atšalti. Galima ir iš kart ragaut, bet jei norima formos panašios į saldainio, reikia palikti atvėsti.

Sėklų chalva