Silkė su ridiku ir cukinija (iš sezoninio mitybos plano)

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Labai skanus patiekalas ir greitai paruošiamas. Rekomenduojame patiems nusipirkti silkę ir ją išdarinėti, taip išvengsite įvairių maisto priedų.

Receptui nuotrauką atsiuntė Natalija Masevičienė. Ačiū.
Skanaus linki recepto autorė – Ingrida.

Kiekis1 porcija
Pasiruošimas15 min.Iš viso15 min.

Ingredientai:

 130 g silkės filė
 120 g japoninio ridiko (daikono)
 100 g jaunos cukinijos
 60 g šviežių agurkų
 25 g salierų stiebų
 40 g raudonojo svogūno
 12 ml balzamiko acto
 2 g maltų juodųjų pipirų
 5 g druskos
 5 g krapų

Paruošimas:

1

Sutarkuojame ridiką, cukiniją, agurkus ir saliero stiebą.

2

Supjaustome kubeliais silkę.

3

Susmulkiname svogūną ir sukapojame krapus.

4

Visus produktus suberiame į dubenį ir gerai išmaišome. Valgome su pilno grūdo duona be kepimo mielių arba bulvėmis, virtomis su lupena.

Maistinė vertė

Porcijos 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 355

Kategorija:, Gaminimo būdas:DietaProduktai:, ,

Ingredientai

 130 g silkės filė
 120 g japoninio ridiko (daikono)
 100 g jaunos cukinijos
 60 g šviežių agurkų
 25 g salierų stiebų
 40 g raudonojo svogūno
 12 ml balzamiko acto
 2 g maltų juodųjų pipirų
 5 g druskos
 5 g krapų

Gaminimo eiga

1

Sutarkuojame ridiką, cukiniją, agurkus ir saliero stiebą.

2

Supjaustome kubeliais silkę.

3

Susmulkiname svogūną ir sukapojame krapus.

4

Visus produktus suberiame į dubenį ir gerai išmaišome. Valgome su pilno grūdo duona be kepimo mielių arba bulvėmis, virtomis su lupena.

Silkė su ridiku ir cukinija (iš mitybos plano)