Silkė su šviežiu burokėliu ir moliūgu

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Foto ir receptas Facebook grupės dalyvės Ritos Žitaveckaitės.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 150 g silkė
 150 g burokėliai
 150 g moliūgai
 30 g mėlynasis svogūnas
 1 a. š. (6g) ypač tyras alyvuogių aliejus
 8 g krapai

Paruošimas:

1

Nulupame burokėlius, moliūgą ir svogūnus. Burokėlius ir moliūgą tarkuojame ypač smulkiais šiaudeliais, o svogūną smulkiai supjaustome. Viską sudedame lėkstėje ir pašlakstome aliejumi, bet jis nėra būtinas nes silkė yra pakankamai riebi žuvis.

2

Silkę supjaustome juostelėmis ir sudedame ant paruoštų daržovių.
Ant viršaus pabarstome krapų.

Ingredientai

 150 g silkė
 150 g burokėliai
 150 g moliūgai
 30 g mėlynasis svogūnas
 1 a. š. (6g) ypač tyras alyvuogių aliejus
 8 g krapai

Gaminimo eiga

1

Nulupame burokėlius, moliūgą ir svogūnus. Burokėlius ir moliūgą tarkuojame ypač smulkiais šiaudeliais, o svogūną smulkiai supjaustome. Viską sudedame lėkstėje ir pašlakstome aliejumi, bet jis nėra būtinas nes silkė yra pakankamai riebi žuvis.

2

Silkę supjaustome juostelėmis ir sudedame ant paruoštų daržovių.
Ant viršaus pabarstome krapų.

Silkė su šviežiu burokėliu ir moliūgu