Receptą įkėlė:Kristina ValaitienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Soros kruopų košė su salieru, pievagrybiais, mielių dribsniais.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 60 g soros kruopų
 10 g saliero stiebo
 5 g pievagrybių
 10 g mielių dribsnių

Paruošimas:

1

Kruopas užmerkiame nakčiai, ryte perplauname, užverdame, užvirus išjungiame palielame uždengtą brinkti 5 min.

2

Kol bringsta kruopos pakepame trumpam pievagrybius. Susmulkiname saliero stiebą.

3

Sumaišome kruopas su daržovėmis, pabarstome mielių dribsniais.

Kategorija:, Gaminimo būdas:, Produktai:

Ingredientai

 60 g soros kruopų
 10 g saliero stiebo
 5 g pievagrybių
 10 g mielių dribsnių

Gaminimo eiga

1

Kruopas užmerkiame nakčiai, ryte perplauname, užverdame, užvirus išjungiame palielame uždengtą brinkti 5 min.

2

Kol bringsta kruopos pakepame trumpam pievagrybius. Susmulkiname saliero stiebą.

3

Sumaišome kruopas su daržovėmis, pabarstome mielių dribsniais.

Soros kruopų košė su daržovėmis, mielių dribsniais