Sorų košė su moliūgu ir cinamonu

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Grūdų košė – geriausias pusryčių pasirinkimas - lengvai virškinama, suteikia energijos ir sotumo.
Greitai paruošiama ir soti košė, rašo nuotraukos autorė Giedrė Renevė.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 75 g sorų kruopos
 270 g moliūgo minkštimas
 0,50 g druska
 1 g cinamonas

Paruošimas:

1

Sorų kruopas gerai nuplaukite po tekančiu šaltu vandeniu.

2

Perplauname labai karštu vandeniu – taip jos neteks kartaus prieskonio, dėl kurio daugeliui sorų košė atrodo neskani. Svarbiausia - žinoti, kaip pagaminti! O tuomet belieka tik mėgautis:)

3

Moliūgo minkštimą supjaustome kubeliais arba sutarkuojame.

4

Moliūgą suberiame į verdantį vandenį, užverdame ir paskaniname druska.

5

Maišydami lėtai suberiame sorų kruopas.

6

Verdame ant nedidelės ugnies, kol košė sutirštėja.

7

Patiekdami pabarstome cinamonu.

Maistinė vertė

Kiekis 1


Kiekis porcijoje
Kalorijos 317
% Paros norma *
Riebalai 0.4g1%
Angliavandeniai 66.8g23%
Baltymai 9g18%

* Percent Daily Values are based on a 2,000 calorie diet. Your daily value may be higher or lower depending on your calorie needs.

Ingredientai

 75 g sorų kruopos
 270 g moliūgo minkštimas
 0,50 g druska
 1 g cinamonas

Gaminimo eiga

1

Sorų kruopas gerai nuplaukite po tekančiu šaltu vandeniu.

2

Perplauname labai karštu vandeniu – taip jos neteks kartaus prieskonio, dėl kurio daugeliui sorų košė atrodo neskani. Svarbiausia - žinoti, kaip pagaminti! O tuomet belieka tik mėgautis:)

3

Moliūgo minkštimą supjaustome kubeliais arba sutarkuojame.

4

Moliūgą suberiame į verdantį vandenį, užverdame ir paskaniname druska.

5

Maišydami lėtai suberiame sorų kruopas.

6

Verdame ant nedidelės ugnies, kol košė sutirštėja.

7

Patiekdami pabarstome cinamonu.

Sorų košė su moliūgu ir cinamonu
0 0 vote
Article Rating