Sorų kruopų košė su avokadu

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Skani ir greitai paruošiama košė, rašo nuotraukos autorė Jolanta Kardelytė.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 65 g sorų kruopos
 60 g avokadas
 0,50 g druska

Paruošimas:

1

Vakare perplauname sorų kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per naktį. Taip grūdai pradeda dygimo procesą ir tampa vertingesni, be to, ryte gaminimo laikas trumpesnis.

2

Ryte pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) bei druska, užverdame.

3

Tik užvirus išjungiame bei paliekame brinkti. Kiek laiko truks brinkimas priklausys nuo gaminamų porcijų kiekio, puodo ir viryklės tipo. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

4

Pagamintą sorų kruopų košę pagardiname supjaustytu avokadu ir viską išmaišome. Skanaus!

Ingredientai

 65 g sorų kruopos
 60 g avokadas
 0,50 g druska

Gaminimo eiga

1

Vakare perplauname sorų kruopas šaltu vandeniu ir užmerkiame, kad brinktų per naktį. Taip grūdai pradeda dygimo procesą ir tampa vertingesni, be to, ryte gaminimo laikas trumpesnis.

2

Ryte pakeičiame vandenį ir grūdus kartu su vandeniu (orientacinis santykis 1:2) bei druska, užverdame.

3

Tik užvirus išjungiame bei paliekame brinkti. Kiek laiko truks brinkimas priklausys nuo gaminamų porcijų kiekio, puodo ir viryklės tipo. Kruopos turi išlikti kramtomos konsistencijos.

4

Pagamintą sorų kruopų košę pagardiname supjaustytu avokadu ir viską išmaišome. Skanaus!

Sorų kruopų košė su avokadu
0 0 vote
Article Rating