Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Dažnai pritrūkstame idėjų ką pasigaminti pusryčiams. Todėl šaltą žiemos dieną, siūlome jums pasigaminti šį tą naujo: sorų, daržovių bei pievagrybių patiekalą! Recepto ir nuotraukos autorė Ina Švaicnikienė.

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 Sorų kruopos
 Cukinija
 Moliūgas
 Pievagrybiai
 Lydytas sviestas

Paruošimas:

1

Sorų kruopas užsimerkiame iš vakaro.

2

Ryte perplauname. Užverdame, kelias minutes paverda. Išjungiame kaitrą ir paliekame brinkti.

3

Ant lydyto sviesto pakepiname moliūgą. Sudedame į lėkštę.

4

Ant lydyto sviesto pakepiname pievagrybius. Sudedame į lėkštę.

5

Plonai susipjaustome cukiniją. Sudedame į lėkštę.

6

Šalia daržovių gražiai sudedame paruoštas sorų kruopas.
Paskaninti galima mėgiamomis žolelėmis.

Ingredientai

 Sorų kruopos
 Cukinija
 Moliūgas
 Pievagrybiai
 Lydytas sviestas

Gaminimo eiga

1

Sorų kruopas užsimerkiame iš vakaro.

2

Ryte perplauname. Užverdame, kelias minutes paverda. Išjungiame kaitrą ir paliekame brinkti.

3

Ant lydyto sviesto pakepiname moliūgą. Sudedame į lėkštę.

4

Ant lydyto sviesto pakepiname pievagrybius. Sudedame į lėkštę.

5

Plonai susipjaustome cukiniją. Sudedame į lėkštę.

6

Šalia daržovių gražiai sudedame paruoštas sorų kruopas.
Paskaninti galima mėgiamomis žolelėmis.

Sorų kruopų košė su cukinija ir moliūgu