Su lupena virtos bulvės su šviežiais burokėliais ir raugintais kopūstais

Receptą įkėlė:Vaida Kurpienė
Įvertinkite:

Bulvės be reikalo išimamos iš raciono. Labai svarbus jų apdorojimas. Verdame jas sūdytame vandenyje su lupenomis. Turi daržovės išlikti stangrumas. Valgyti galite ir be lupenų, tik atminkite, kad jose didelis naudingų medžiagų kiekis.

Šis patiekalas puikiai tinka pietums. Labai pravers sportuojantiems intensyvios treniruotės dieną.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 100 g vidutinė bulvė (100 g), didesnei porcijai imkite 2-3 bulves.
 100 g švieži burokėliai
 100 g raugintų kopūstų

Paruošimas:

1

Verdame bulves sūdytame vandenyje su lupenomis.

2

Kol verda bulvė ar bulvės pasigaminame šviežių daržovių garnyrą.
Šviežius burokėlius (taip taip, NEvirtus) nulupame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Sudedame kartu su raugintais kopūstais ir stipriai sugniaužome. Šias salotas galima pasiruošti vakare ir palikti pastovėti, kad burokėliai pasifermentuotų. Bus dar skaniau ir sveikiau.

3

Lėkštėje salotas pabarstome petražolėmis, šalia įdedame bulvę, štai ir visa maisto gamyba.

Ingredientai

 100 g vidutinė bulvė (100 g), didesnei porcijai imkite 2-3 bulves.
 100 g švieži burokėliai
 100 g raugintų kopūstų

Gaminimo eiga

1

Verdame bulves sūdytame vandenyje su lupenomis.

2

Kol verda bulvė ar bulvės pasigaminame šviežių daržovių garnyrą.
Šviežius burokėlius (taip taip, NEvirtus) nulupame ir supjaustome plonais šiaudeliais. Sudedame kartu su raugintais kopūstais ir stipriai sugniaužome. Šias salotas galima pasiruošti vakare ir palikti pastovėti, kad burokėliai pasifermentuotų. Bus dar skaniau ir sveikiau.

3

Lėkštėje salotas pabarstome petražolėmis, šalia įdedame bulvę, štai ir visa maisto gamyba.

Su lupena virtos bulvės su šviežiais burokėliais ir raugintais kopūstais