Sūdyta lašiša su burokėliais ir apelsino žievele bei medumi

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Taip paruošta lašiša tinka pusryčiams, pietums ir vakarienei.

Nuotrauką atsiuntė Gintarė Laniauskaitė.

Išeiga:1 gaminimui

Ingredientai:

 500 g Lašišos filė (geriausia laukinė iš šaltų vandenų ar ekologiškai augintos), tinka ir upėtakis
 1 vidutinis burokėlis (šviežias)
 1 citrinos žievelė (geriausia rinktis ekologišką)
 0,50 apelsino žievelė (tik ekologiška)
 4 a. š. druskos
 1 a. š. medus, natūralus
 Krapai, švieži ar šaldyti
 Pora riekelių citrinos

Paruošimas:

1

Sutarkuojame burokėlį, citrinos bei apelsino žieveles ir sumaišome su druska, medumi, krapais.

2

Gautą masę tolygiai paskirstome ant žuvies.

3

Žuvį suvyniojame į maistinę plėvelę arba laikome sandariame indelyje 2 paras. Svarbu neperlaikyti.

Kategorija:, , Gaminimo būdas:DietaProduktai:, ,

Ingredientai

 500 g Lašišos filė (geriausia laukinė iš šaltų vandenų ar ekologiškai augintos), tinka ir upėtakis
 1 vidutinis burokėlis (šviežias)
 1 citrinos žievelė (geriausia rinktis ekologišką)
 0,50 apelsino žievelė (tik ekologiška)
 4 a. š. druskos
 1 a. š. medus, natūralus
 Krapai, švieži ar šaldyti
 Pora riekelių citrinos

Gaminimo eiga

1

Sutarkuojame burokėlį, citrinos bei apelsino žieveles ir sumaišome su druska, medumi, krapais.

2

Gautą masę tolygiai paskirstome ant žuvies.

3

Žuvį suvyniojame į maistinę plėvelę arba laikome sandariame indelyje 2 paras. Svarbu neperlaikyti.

Sūdyta lašiša su burokėliais bei medumi