Sumuštinis su pilno grūdo duona, avokadu, pievagrybiais

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Sotūs ir greitai paruošiami pusryčiai, rašo Raminta, kuri atsiuntė idėją ir šio recepto foto. Ačiū.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas5 min.Gaminimas10 min.Iš viso15 min.

Ingredientai:

 120 g pilno grudo duona
 70 g avokadas
 50 g rudieji pievagrybiai
 0,50 a. š. lydytas sviestas
 0,50 a. š. druska
 Česnakai, raudonėlis

Paruošimas:

1

Ruduosius pievagrybius pakepinti ant lydyto sviesto su česnakais ir raudonėliu.

2

Ant pilno grūdo duonos dėti avokadą, kepintus pievagrybius ir valgyti. Skanaus.

Kategorija:Gaminimo būdas:DietaProduktai:,

Ingredientai

 120 g pilno grudo duona
 70 g avokadas
 50 g rudieji pievagrybiai
 0,50 a. š. lydytas sviestas
 0,50 a. š. druska
 Česnakai, raudonėlis

Gaminimo eiga

1

Ruduosius pievagrybius pakepinti ant lydyto sviesto su česnakais ir raudonėliu.

2

Ant pilno grūdo duonos dėti avokadą, kepintus pievagrybius ir valgyti. Skanaus.

Sumuštinis su pilno grūdo duona, avokadu, pievagrybiais