Greit paruošiamas, puikus sumuštinis. Tiks ir pusryčiams ar pietums ant stalo pasidėti, ir įsidėti į pietų dėžutę, kurią nešatės į darbą ar vežatės į kelionę.
Sumuštinis su silke ir keptu grybu recepto įvertinimas. Išbandėte? Kviečiame įvertinti:
Dar nėra įvertinimų
Pasiruošimas 5 min.
Gaminimas 5 min.
Iš viso 10 min.
Kategorija Pusryčiams, Sumuštiniai, Užkandžiai
Virtuvė Europietiška
Išeiga 2 porcijos
Porcijoje 184 kcal

Ingredientai
  

  • 110 g silkės
  • 30 g grybų pasirinktų, nuotraukoje – pievagrybiai
  • 2 riekių duonos pilno grūdo
  • 1 a. š. sviesto

Paruošimas
 

  • Duoną aptepame sviestu ir uždedame silkės gabaliukus.
  • Apkepiname grybus ir dedame ant viršaus.
  • Valgome su pasirinktomis daržovėmis.

Maistinė vertė (vienai porcijai)

Kalorijos: 184kcal (9%)Angliavandeniai: 14gBaltymai: 13gRiebalai: 8gSočiosios riebalų rūgštys: 3gTransriebalai: 1gCholesterolis: 38mgNatris: 213mgKalis: 279mg (14%)Skaidulos: 1g (3%)Cukrūs: 2g (8%)Vitaminas A: 114µg (14%)Vitaminas B6: 1mg (71%)Vitaminas B12: 8µg (320%)Vitaminas C: 1mg (1%)Vitaminas D: 2µg (40%)Vitaminas E: 1mg (8%)Vitaminas K: 2µg (3%)Kalcis: 71mg (9%)Varis: 1mg (100%)Folio rūgštis: 32µg (16%)Geležis: 2mg (14%)Manganas: 1mg (50%)Magnis: 32mg (9%)Fosforas: 186mg (27%)Selenas: 30µg (55%)Cinkas: 1mg (10%)

Maistinės vertės duomenys paskaičiuot remiantis Spoonacular API duomenų baze.

Išbandėte šį receptą?Parašykite kaip sekėsi, pasidalinkite savo patirtimi.
Kategorija: Pusryčiams, Sumuštiniai, Užkandžiai
Gaminimo būdas: Keptuvėje, Šviežia
Recepto ir nuotraukos autorė: Rita Žitaveckaitė
0 0 votes
Patiko? Įvertinkite!