Sviestinio moliūgo sriuba

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Paprasta ir skanu.

Foto: Donatos

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 Sviestinis moliūgas
 Morka
 Svogūnas
 Česnakas
 Žirniai
 Bulvės
 Lydytas sviestas ar kiti augaliniai riebalai kepimui
 Čiobrelis
 Druska
 Pipirai

Paruošimas:

1

Sviestinį moliūgą, morkas, svogūną, česnaką, mirkytus žirnius, bulves susmulkinti ir lengvai patroškinti puode su trupučiu lydyto sviesto (ar kitais augaliniais riebalais kepinui) ir šakele šviežio čiobrelio.

2

Užpilti vandeniu, pagardinti druska ir maltais pipirais. Virti, kol daržovės išvirs, bet dar liks traškios.

3

Patiekti su smulkintomis petražolėmis, čili pipirais, kanapių sėklomis.

Kategorija:, Gaminimo būdas:Dieta, Produktai:, ,

Ingredientai

 Sviestinis moliūgas
 Morka
 Svogūnas
 Česnakas
 Žirniai
 Bulvės
 Lydytas sviestas ar kiti augaliniai riebalai kepimui
 Čiobrelis
 Druska
 Pipirai

Gaminimo eiga

1

Sviestinį moliūgą, morkas, svogūną, česnaką, mirkytus žirnius, bulves susmulkinti ir lengvai patroškinti puode su trupučiu lydyto sviesto (ar kitais augaliniais riebalais kepinui) ir šakele šviežio čiobrelio.

2

Užpilti vandeniu, pagardinti druska ir maltais pipirais. Virti, kol daržovės išvirs, bet dar liks traškios.

3

Patiekti su smulkintomis petražolėmis, čili pipirais, kanapių sėklomis.

Sviestinio moliūgo sriuba