Šviežių burokėlių ir morkų salotos su citrinos sultimis

Receptą įkėlė:IrvydaSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Skanus garnyras prie žuvies ar mėsos.

Foto - Irvyda

Kiekis1 porcija

Ingredientai:

 70 g šviežių burokėlių
 230 g morkų
 0,50 g citrinos sulčių
 1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
 arba 2 v.š. sojos padažo, kokybiško
 2 g druska

Paruošimas:

1

Morkas ir burokėlius sutarkuojame plonyčiais šiaudeliais.

2

Salotas apšlakstome citrinos sultimis bei gerai išmaišome. Palaikome (pafermentuojame) bent valandą iki valgymo.

Kategorija:Gaminimo būdas:Produktai:,

Ingredientai

 70 g šviežių burokėlių
 230 g morkų
 0,50 g citrinos sulčių
 1 v. š. ypač tyro alyvuogių aliejaus
 arba 2 v.š. sojos padažo, kokybiško
 2 g druska

Gaminimo eiga

1

Morkas ir burokėlius sutarkuojame plonyčiais šiaudeliais.

2

Salotas apšlakstome citrinos sultimis bei gerai išmaišome. Palaikome (pafermentuojame) bent valandą iki valgymo.

Šviežių burokėlių ir morkų salotos su citrinos sultimis