Šviežių burokelių lapelių sriuba su ciberžole

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

PIETUMS – pasiilgusiems sriubos: šviežių burokėlių lapelių sriuba.
VAKARIENEI panaši versija, tik be bulvių, bet su kiaušiniais, juk sotumas – būtinas. Taigi į sriubą, įmetę burokėlių lapelius, supilame išplaktus kiaušinius.

Skanaus linkiu kartu su foto autore Ernesta Rakauskiene

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas10 min.Iš viso20 min.

Ingredientai:

 200 ml vandens
 70 g šviežių burokėlių lapelių
 0,50 g druska
 0,50 a. š. ciberžolė

Paruošimas:

1

Užverdame vandenį įberiame druskos ir ciberžolės (ji suteiks gražią spalvą ir gerins virškinimą).

2

Sudedame supjaustytus burokėlių lapelius, palaukiame kol vėl užvirs. Lapeliai turi išlaikyti savo struktūrą. Skanaus.

3

Pateikiame su bulve, virta su lupena. Tobulai tinka krapai.

Kategorija:, , Gaminimo būdas:DietaProduktai:

Ingredientai

 200 ml vandens
 70 g šviežių burokėlių lapelių
 0,50 g druska
 0,50 a. š. ciberžolė

Gaminimo eiga

1

Užverdame vandenį įberiame druskos ir ciberžolės (ji suteiks gražią spalvą ir gerins virškinimą).

2

Sudedame supjaustytus burokėlių lapelius, palaukiame kol vėl užvirs. Lapeliai turi išlaikyti savo struktūrą. Skanaus.

3

Pateikiame su bulve, virta su lupena. Tobulai tinka krapai.

Šviežių burokelių lapelių sriuba su ciberžole