Tofu su edamame pupelėmis ir ciberžole

Receptą įkėlė:Vaida KurpienėSudėtingumas:Lengvas
Įvertinkite:

Natalija Masevičienė rašo, kad labai mėgsta tokius derinius. Kaip Jūs? Parašykite savo atsiliepimą komentarų skiltyje.

Išeiga:1 gaminimui
Pasiruošimas10 min.Gaminimas20 min.Iš viso30 min.

Ingredientai:

 110 g tofu
 70 g šaldytų daržovių mišinys (žirniai, morkos)
 50 g edamame pupelės
 0,50 a. š. ciberžolė
 druska
 5 g lydytas sviestas
 0,50 vnt čili pipiras

Paruošimas:

1

Ant lydyto sviesto pakepintos šaldytos daržovės, sauja šaldytų Edamame pupelių. apibarstome druska, pipirais, ciberžole, čili pipiru. Pakepame kokias 2- 3 min. priklausomai nuo daržovių kiekio.

2

Ant kitos keptuvės apkepame tofu sūrį.

3

Iškepus daržovėms, tofu sūriui, viską dedame į vieną lėkštę ir valgome. Skanaus.

Ingredientai

 110 g tofu
 70 g šaldytų daržovių mišinys (žirniai, morkos)
 50 g edamame pupelės
 0,50 a. š. ciberžolė
 druska
 5 g lydytas sviestas
 0,50 vnt čili pipiras

Gaminimo eiga

1

Ant lydyto sviesto pakepintos šaldytos daržovės, sauja šaldytų Edamame pupelių. apibarstome druska, pipirais, ciberžole, čili pipiru. Pakepame kokias 2- 3 min. priklausomai nuo daržovių kiekio.

2

Ant kitos keptuvės apkepame tofu sūrį.

3

Iškepus daržovėms, tofu sūriui, viską dedame į vieną lėkštę ir valgome. Skanaus.

Tofu su edamame pupelėmis ir ciberžole